Embrace en Amaryllis gaan muzikale samenwerking aan

Stichting Embrace Nederland en Amaryllis gaan samenwerken in verschillende muzikale projecten in de gemeente Leeuwarden. Ook willen zij zich inzetten voor de kandidaatstelling van Leeuwarden als European Capital of Youth 2028. Donderdag 27 juni hebben Embrace en Amaryllis een intentieverklaring ondertekend voor deze muzikale samenwerking, van 2024 tot 2028.

Embrace Nederland ontwikkelt muziekprogramma’s om kwetsbare mensen een beter leven te geven. Amaryllis is de organisatie voor sociaal werk en welzijn in de gemeente Leeuwarden. Zij weten de mensen te vinden voor wie de muziekprogramma’s wat zouden kunnen zijn. Amaryllis en Embrace werken nu ook al samen, bijvoorbeeld in ‘Slagkracht Young’.

De verklaring is ondertekend door Margot Hoiting, directeur van Stichting Embrace Nederland en Sjoerd Tolsma, directeur-bestuurder van Amaryllis. Margot Hoiting: “We zijn erg blij dat we onze samenwerking gaan voortzetten en uitbreiden.Samen streven we naar een sterke en verbonden gemeenschap, met bijzondere aandacht voor jongeren en hun talenten.”

Op de foto: Sjoerd Tolsma en Margot Hoiting, vergezeld door drie jongeren van Slagkracht Young uit de Leeuwarder wijk Bilgaard

nl_NLDutch