´En ineens keek ze me recht aan, precies wat ik hoopte´

Al eens overwogen om te doneren aan Embrace Nederland? Door ons te helpen, draagt u direct bij aan het geluk van veel ouderen. De muziek van Embrace zorgt voor verwondering en mirakels. Zoals de mevrouw die na het bezoek van klarinettist Lauri Bruins weer helemaal opleefde: ‘De vrouw leed aan dementie en reageerde eerst helemaal niet op de muziek. Maar deze keer ging het anders. Ineens keek ze me recht aan. Ik was verrast en dacht tegelijk: dit is precies wat je hoopt te bereiken.”

Door uw donatie worden nog meer mensen aangeraakt door onze muziek. En kunnen we nog meer musici trainen om in een zorginstelling te komen spelen.

En als u niet wil of kan doneren, help dan mee om de naamsbekendheid van Embrace te vergroten. Deel dan dit bericht. Bedankt voor uw hulp.

dsc00579

Embrace Nederland is op steeds meer plaatsen in het land actief. En dat is goed nieuws. Maar we zijn er nog lang niet. We vinden dat onze muziekprogramma’s voor mensen met een hersenaandoening en een verstandelijke beperking moeten groeien. Dankzij de hulp van onze sponsoren en fondsen is Embrace al tot veel in staat. Voor de volgende stap hebben we ook uw hulp nodig.

Doneer direct voor Embrace Nederland

Subsidie algemene fondsen

De Stichting Embrace Nederland is erg blij met de positieve aandacht die zij krijgt vanuit algemene fondsen en overheden. De bewustwording dat aandacht nodig is voor de groeiende groep van mensen met beperkingen is groot. Wij zijn dan ook blij dat wij in onze werkzaamheden substantieel worden ondersteund door een aantal algemene fondsen en overheden. Deze instellingen maken het voor ons mogelijk de doelstellingen en activiteiten van onze stichting uit te dragen. Daarvoor zijn de gedoneerde bedragen bestemd, en daarvan wordt een deel van de overheadkosten van de stichting bekostigd.

Wij zijn de volgende fondsen veel dank verschuldigd: