Margot HoitingMargot Hoiting

Directie

Margot is leidinggevende, financieel verantwoordelijke en zij is de schakel tussen  Embrace Nederland en CityProms.

“Muziek brengt mensen bij elkaar, ontroert en geeft zelfvertrouwen. Muziek is ook goed voor onze gezondheid en ons welzijn, dat geldt zeker ook voor kwetsbare mensen. Wat wij ontzettend graag willen bereiken is dat zorgmedewerkers, mantelzorgers en familieleden de kracht van muziek ontdekken en inzetten binnen het contact met kwetsbare mensen.

Met dat doel ontwikkelen we programma’s samen met onze partners, hun zorgmedewerkers en experts die actief zijn binnen de locatie, zoals muziektherapeuten, agogen en lokale professionele- en amateurmusici. Want we doen het niet alleen, we doen het samen. Wij geven daarom niet alleen advies, we ontvangen ook heel graag feedback van onze opdrachtgevers en van medewerkers uit de praktijk.

De maatschappelijke tak van het klassieke muziekfestival CityProms ging in 2016 op in Stichting CityProms Embrace, later Embrace Nederland. CityProms en Embrace Nederland blijven met elkaar verbonden, zoals onder meer blijkt uit co-producties van inclusief muziektheater ANDERS! en Grenzeloze Muziek. De onlosmakelijke verbinding is voor mij een geweldige bron van inspiratie.

E-mail: mhoiting@embracenederland.nl