Advies en ontwikkeling

Embrace Nederland ontwikkelt innovatieve muziekprogramma’s met als doel om kwetsbare mensen een beter leven te geven. Wij richten ons op meerdere doelgroepen zoals ouderen in verzorgings- en verpleeghuizen, (eenzame) ouderen die thuis wonen, mensen met een vorm van dementie, mensen met een verstandelijke beperking en dak – en thuislozen.

We zijn een lerende organisatie en werken op basis van reflectie. Wij geven advies maar we ontvangen ook graag feed back van onze opdrachtgevers en van medewerkers uit de praktijk.

We bieden altijd projecten op maat die aansluiten op de specifieke doelgroep en situatie. Per locatie of zorggroep kan de insteek anders zijn. We werken altijd nauw samen met onze partners en werken met een breed scala aan opdrachtgevers binnen de zorg.

Wij geloven in het delen van kennis en nalatenschap. Op die manier kunnen we muziek daadwerkelijk integreren in de dagelijkse (zorg)praktijk en het dagelijks leven.

Voelt u zich aangesproken door onze missie en wilt u weten wat de mogelijkheden voor uw organisatie zijn? Neem gerust contact met ons op!

Lees hier over de effecten van de Embrace-programma’s