Trainingen voor zorgmedewerkers

Om deel te nemen hoeven medewerkers geen muziekinstrument te kunnen bespelen, ook hoeven ze geen getrainde zangers te zijn. Onze speciale trainingen zijn altijd op maat gemaakt voor de betreffende groep of zorglocatie. Experts zoals muziektherapeuten, agogen, professionele of amateurmusici, die actief zijn binnen de locatie, betrekken we altijd bij ons werk.

We stimuleren deelnemers om hun stem simpelweg te ‘durven gebruiken’ en besteden aandacht aan bewustwording van geluiden in de dagelijkse zorg.
Wij verzorgen laagdrempelige trainingen, speciaal ontwikkeld voor reguliere medewerkers, vrijwilligers en mantelzorgers. Doel van de trainingen is om muziek in te zetten in de dagelijkse zorg. We willen medewerkers uitdagen om muziek in te zetten in het dagelijks contact met kwetsbare mensen.
Om deel te nemen hoeven medewerkers geen muziekinstrument te kunnen bespelen, ook hoeven ze geen getrainde zangers te zijn. Onze speciale trainingen zijn altijd op maat gemaakt voor de betreffende groep of zorglocatie.

Experts zoals muziektherapeuten, agogen, professionele of amateurmusici, die actief zijn binnen de locatie, betrekken we altijd bij ons werk.
We stimuleren deelnemers om hun stem simpelweg te ‘durven gebruiken’ en besteden aandacht aan bewustwording van geluiden in de dagelijkse zorg.
We geven trainingen aan zorgmedewerkers, mantelzorgers en vrijwilligers, we leiden jonge musici om interactieve workshops en muzikale momenten in de zorg te geven en ontwikkelen we een onderwijsmodule voor toekomstige medewerkers in de zorg.

Start typing and press Enter to search