Re Walk Midnight Leeuwarden op Vrijdagavond 5 april

 In Geen onderdeel van een categorie

De aflasting van Midnightwalk Leeuwarden op 21 in september was een flinke teleurstelling. Nu is het tijd voor de herkansing! Op vrijdagavond 5 april staat de Re Walk Midnight gepland. Heb jij al een ticket gekocht? Deze is gewoon nog geldig! Ben je verhinderd? Maak dan iemand anders blij met jouw ticket! De route start vanaf de vier bekende startlocatie (deze staat op je ticket) Heb jij nog geen ticket en wil je graag meedoen? Er zijn er nog een aantal te koop via harmonie.nl.

De deelnemers starten vanaf vier verschillende startlocaties en maken een wandeling van 10 kilometer door Leeuwarden. De wandeling voert de 8000 verwachte deelnemers door en langs bijzondere plekken in de stad, bijzondere gebouwen, bedrijven cq. instellingen. Verdeeld over de route worden de deelnemers verrast met kunst en cultuur.

Meer weten? Hier vind je meer informatie over het programma

Donatie 5000 euro voor Workshopserie Muziek en Dementie

Midnight Walk doneerde 5000 euro aan EMBRACE Nederland. Dit geld zetten wij in voor de organisatie van een workshopserie Muziek en Dementie voor bewoners van een woonzorgcentrum in Leeuwarden.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search