Symposium Embrace

Het is zover: u kunt zich aanmelden voor het symposium van Embrace Nederland!

Embrace Nederland organiseert als onderdeel van CityProms het symposium Kan het Anders? Muziek in het sociaal domein. Tijdens dit symposium staan (ontwikkelingen op het gebied van) muziek in de zorg en het sociaal domein centraal.

Programma

Gedurende de middag komen verschillende sprekers aan het woord: een moeder van één van de deelnemers van Project Anders! vertelt samen met haar zoon wat deelname aan het project voor hen heeft betekend. Zorgmedewerker Sophia Tooi (werkzaam bij kleinschalig particulier wooninitiatief Ús Dream) legt uit op welke wijze muziek invloed heeft op de dagelijkse zorgpraktijk.

Musicus Jan Ruerd Oosterhaven vertelt wat het werken met andere doelgroepen hem heeft gebracht. De dagvoorzitter van het symposium is Marijke Roskam.

Aanmelden

U kunt zich hier aanmelden.

Over Embrace

Embrace Nederland is ooit voortgekomen uit CityProms. Embrace was de programmatitel van de maatschappelijke projecten binnen het muziekfestival. In 2016 is Embrace als zelfstandig landelijk opererend expertisecentrum doorgegaan. Het maakt sindsdien naam als de stichting die uiteenlopende muziekprogramma’s in de zorg en het sociaal domein organiseert. De vruchtbare relatie met CityProms is altijd gebleven: sinds 2016 biedt het festival nog immer een podium aan de sociale projecten van Embrace.

Wanneer:         donderdag 23 juni, 14.00-17.00 uur.

Waar:               Neushoorn café, Leeuwarden