Principals

Opdrachtgevers

Zorggroep Patyna
KwadrantGroep
Noorderbreedte
Alliade
Firda (voorheen ROC Friesche Poort)
Gemeente Leeuwarden
ZINN
TALANT
UCF
Herbergier
DIGNIS
Meriant
Vliethoven Delfzijl

Zorgplein Noord
Evean
Stichting Noorderkerkconcerten
Rzijn
Laurens Rotterdam
ZuidOostzorg
ZINN De Dilgt
Zorginstelling De Schakelring
Leyhoeve Groningen
Leyhoeve Tilburg
Plantein (voorheen Patyna)
Interzorg
Verschillende particuliere zorgboerderijen

Referenties

Ervaringen Workshop Muziek en Dementie

“Meneer Bruin is helder, hij geniet en begint steeds beter te praten tijdens de workshops. Ook op de afdeling merken we dat de workshops hem echt goed doen. Hij heeft een beter humeur en hij praat en zingt meer.”
Zorgmedewerker na de zesde workshop 

Mevrouw Baasjes kan zich veel beter ontspannen. Normaal gesproken is ze erg eenkennig, maar tijdens de workshops vindt ze het ook prima om naast een andere medewerker te zitten. Ze zingt, haar voeten bewegen mee, ze is opener. We krijgen veel makkelijker contact met haar.
Coördinator na de vierde workshop 

Het is opvallend hoe rustig de bewoners zijn tijdens de workshop. Ze doen allemaal mee. Sommige bewoners komen beter uit hun woorden. Ze vertellen zelfs verhalen, na elke workshop zijn ze beter te begrijpen.
Locatiemanager verzorgingshuis

Na de zesde workshop komen de bewoners uit zichzelf naar de workshop toe, soms een uur te vroeg. Ze worden toegankelijker, socialer en gaan vaker met elkaar in gesprek.
Coördinator na de zesde workshop 

Ervaringen vanuit ANDERS!

“Het is mijn droom om operazangeres te worden, om als een echte ster voor een groot publiek op een podium te staan….”
Kaleigh, deelnemer ANDERS!

“ANDERS! is voor mij als professioneel musicus ongelooflijk inspirerend. Ik werk regelmatig in een cross-over van verschillende kunstdisciplines, maar vooral deze combinatie was uniek. Het brengt een zeer diverse groep mensen samen met een regenboog aan achtergronden, binnen een super gepassioneerd en getalenteerd productieteam.”
Guy Wood, Muzikaal leider & Componist

“View the world from another perspective. Take the positives from the behaviour of the disabled and the ‘able-bodied’; The power of achievement as perceived from within, rather than judged from without. That ’s how we all learnt. Self-confidence breeds success.”
Philip Curtis, artistiek leider ANDERS!

nl_NLDutch