Doneer nu

Steun Embrace met uw donatie

Bent u enthousiast over het werk van Embrace Nederland en wilt u zorgpersoneel, mantelzorgers en hulpbehoevende mensen die zorg nodig hebben helpen? Met uw donatie bereiken we nog meer mensen met onze muziekprogramma’s. Zodat het toepassen van muziek in de zorg uiteindelijk de normaalste zaak van de wereld wordt.

Embrace Nederland heeft de status van culturele ANBI. Bij een schenking aan een organisatie met een ANBI-status is het mogelijk om de gift af te trekken van je belastbaar inkomen.

 
Embrace Nederland is op steeds meer plaatsen in het land actief. En dat is goed nieuws. Maar we zijn er nog lang niet. We vinden dat onze muziekprogramma’s voor mensen met een hersenaandoening en een verstandelijke beperking moeten groeien. Dankzij de hulp van onze sponsoren en fondsen is Embrace Nederland al tot veel in staat. Voor de volgende stap hebben we ook uw hulp nodig.
 

Subsidie algemene fondsen

De Stichting Embrace Nederland is erg blij met de positieve aandacht die zij krijgt vanuit algemene fondsen en overheden. De bewustwording dat aandacht nodig is voor de groeiende groep van mensen met beperkingen is groot. Wij zijn dan ook blij dat wij in onze werkzaamheden substantieel worden ondersteund door een aantal algemene fondsen en overheden. Deze instellingen maken het voor ons mogelijk de doelstellingen en activiteiten van onze stichting uit te dragen. Daarvoor zijn de gedoneerde bedragen bestemd, en daarvan wordt een deel van de overheadkosten van de stichting bekostigd.

nl_NLDutch