Deelnemers Anders! werken toe naar nieuwe uitvoering op 23 juni

Nog zo’n zes weken, dan is de nieuwste uitvoering van het muziektheaterproject Anders!. Een groep spelers, zangers, dansers en vertellers – amateurs en professionals, met en zonder beperking – werkt toe naar die apotheose op vrijdag 23 juni in de Harmonie. De repetities zijn in volle gang.

Anders! Is opgezet door Embrace Nederland in samenwerking met het CityProms Festival in Leeuwarden. Anders! wil voorstellingen maken vanuit het perspectief van de deelnemers zelf. Zij bewerken hun verhalen, ideeën en emoties via tekst, poëzie, muziek en beweging naar een muziektheatervoorstelling.

Het thema dit jaar is ‘Water’, aansluitend op het thema van CityProms. Het is de achtste keer dat Anders! opgenomen is in de programmering van het driedaagse festival.

De locatie: de middenzaal van De Harmonie, aanvang: 18.00 uur. De toegang is, net als de overige programmaonderdelen, gratis. Aanmelden via info@embracenederland.nl is wenselijk, maar niet verplicht. Op Cityproms.nl staat het complete festivalprogramma.


 

Bekijk hieronder de documentaire ‘De dag dat ik op reis ga’ over een eerdere editie van Anders!.