Doe mee met Anders!

Meedoen in een sociaal-artistiek project? Onderdeel uitmaken van een bijzonder gezelschap? Jezelf uitdagen en breder oriënteren in de discipline dans, tekst, muziek? Wij hebben een mooie kans!

Bij de muziektheatervoorstelling Dier hebben we nog plaats voor enthousiaste deelnemers die mee willen werken in het ensemble Anders!

Anders! is een muziektheaterproject opgezet door Embrace Nederland. De cast bestaat uit deelnemers met én zonder beperking. Samen – musici, dansers en andere professionals – maken zij een hoogwaardige voorstelling die ieder jaar wordt opgevoerd tijdens het CityProms Festival. Dit jaar is dat op zondag 30 juni in De Harmonie in Leeuwarden.

We bieden je een mooie kans om mee te doen in een multidisciplinaire voorstelling. De voorstelling wordt gemaakt vanuit improvisaties. Dit binnen je eigen discipline, maar we nodigen je zeker uit om ook daar buiten te durven stappen.

Wat verwachten we van je?
Als je mee wilt doen, verwachten we je aanwezigheid tijdens de repetities en op de dag van de uitvoering.

De repetities zijn op woensdag 8, 15, 22 en 29 mei (alle vier in de avond: 19.00 – 21.00 uur, locatie: De Doas, Leeuwarden) en op zaterdag 1, 8, 15 en 22 (generale) juni. Deze vier zijn van 10.00 tot 16.00 uur in de gymzaal aan de Dirk Boutsstraat 40 in Leeuwarden.

De uitvoering is op zondag 30 juni in De Harmonie. 

Wil je meedoen?
Ben of ken je iemand die graag mee wil doen? Of wil je liever eerst nog wat meer weten? Neem gerust contact met ons op! Je kunt mailen naar info@embracenederland.nl of bellen met regisseur Mees van den Bergh: 06-11653091

Lees hier meer over Anders! en bekijk ook een documentaire van een eerdere uitvoering.