Drummers met en zonder ervaring gezocht

Slagkracht gaat weer van start in Wijkcentrum Schieringen. Speciaal voor bewoners uit Heechterp-Schieringen Camminghaburen.

Altijd al in een muziekgroep willen spelen? Sluit je dan aan bij Slagkracht: elke maandagavond komen bewoners uit de wijken Heechterp-Schieringen en Camminghaburen samen in het wijkgebouw aan de Egelantierstraat 5. Om met andere buurtgenoten een gezellig potje te drummen. ,,Wij zorgen voor sambadrums”, zegt Mees van den Bergh namens Embrace Nederland, dat de workshopserie samen met het wijkcentrum en Amaryllis organiseert.

,,We starten binnenkort met een tweede groep in de Vrijheidswijk.” Daarover komt later ongetwijfeld meer nieuws.

Wil je meer weten over de workshops of weet je nu al zeker dat je mee wil doen aan de maandagavondgroep in wijkcentrum Heechterp-Schieringen? Neem dan contact op met Mees: mvandenbergh@embracenederland.nl. De workshops zijn elke maandag van 19.00 tot 21.00 uur. Meedoen is gratis.

Slagkracht is bedacht om de samenhang in wijken te vergroten en mensen te motiveren meer uit henzelf te halen. Deelnemers zonder ervaring zijn net zo welkom als ervaren drummers. ,,Drummers met ervaring helpen de anderen in de groep zodat we allemaal een stukje beter worden.”

nl_NLDutch