Symposia/lectures

We hechten er als Embrace Nederland waarde aan om onze kennis te delen. Dit doen we in de vorm van lezingen, workshops of symposia. Op deze pagina een overzicht van toekomstige en reeds gehouden kennissessies.  

23 juni - Symposium met Artur Jaschke

Wat zijn de effecten van muziek en improvisatie op het brein? Hoe en wanneer kun je dit toepassen in het dagelijks leven? Dat en meer vertelt neuromusicoloog Jaschke tijdens het gratis toegankelijke symposium dat Embrace Nederland organiseert op vrijdag 23 juni in Neushoorn Café.

Jaschke is naast neurowetenschapper ook jazzmuzikant. Hij publiceerde recent het boek Toekomstmuziek, waarin hij pleit  dat het ‘gezond’ is om te improviseren. Ook verscheen hij in meerdere landelijke tv-programma’s om over dit onderwerp te vertellen.

Ook Griet-Anne Banga, projectleider onderzoek en wetenschap bij Embrace Nederland, geeft een presentatie. Zij deelt praktijkvoorbeelden en observaties die ze deed bij verschillende programma’s van Embrace Nederland.

Benieuwd naar het verhaal en de inzichten van Artur Jaschke en Griet-Anne Banga? Kom dan op vrijdagochtend tussen 11.00 en 13.00 naar Neushoorn Café in Leeuwarden.

Aanmelden
Aanmelden is niet verplicht, maar wel wenselijk. Dat kan via onderstaande knop. Nodig ook gerust collega’s of andere belangstellenden uit!