Nieuwe workshopreeks Grenzeloze Muziek in augustus

Ben je net in Nederland komen wonen? Woon je in een asielzoekerscentrum of ben je in afwachting van een verblijfsvergunning? Als je gelukkig wordt van het maken van muziek en dat bovendien graag met anderen deelt, nodigt Embrace Nederland je graag uit. In augustus start namelijk een nieuwe serie workshops Grenzeloze Muziek. Zo brengt Embrace mensen samen dankzij de kracht van muziek.

Wat gaan we doen?

We organiseren 7 workshops waarbij we muziek maken door improvisatie. We delen muziek vanuit ieders traditie en culturele achtergrond en we gaan met elkaar componeren en liedteksten schrijven.

Over Grenzeloze Muziek

Grenzeloze Muziek bestaat sinds 2018 en wordt begeleid door Embrace-musici Jelena Veskovic (koordirigent en harpist) en Melisa Delgado (violist). Beiden kwamen ooit als student naar Nederland. Zij werken samen met het Friesland College, VluchtelingenWerk en met de gemeente Leeuwarden. Tijdens de edities van CityProms in 2018 en 2019 verzorgde Grenzeloze Muziek diverse optredens.

Tijd, plaats en aanmelden

De beginnen maandag 17 augustus in Theater de Bres in Leeuwarden. Je bent welkom vanaf 15.00 uur en we zijn om 17.00 uur klaar. Het gaat om een serie van 7 workshops die wekelijks op maandagmiddag plaatsvinden.

Wil je meedoen of meer weten?

Mail ons dan: grenzelozemuziek@gmail.com