Grenzeloze Muziek

Grenzeloze Muziek

‘Our goal is to bring different people of different backgrounds together through the power of music making.’

De muzikanten van Grenzeloze Muziek delen en geven uitdrukking aan hun verschillende culturele achtergronden door hun traditionele muziek op een creatieve manier met elkaar te combineren.

Improviseren, ontmoeten, leren en vooral plezier maken: dat zijn de belangrijkste ingrediënten van de wekelijkse repetities. Onder meer tijdens CityProms laten ze horen wat ze in hun mars hebben. Dit jaar is dat op zaterdag 24 juni van 17.00 tot 18.00 uur in Neushoorn, Leeuwarden.

De formatie bestaat uit nieuwe en ‘oude’ Nederlanders. Dirigent, pianist en workshopleider Sigita Žurauskaitė begeleidt de muzikale sessies namens Embrace Nederland. 

Iedere dinsdag repeteren de groepen van 16.00 tot 17.30 uur of 17:30 tot 19:00 uur in het het Neushoorn Café in Leeuwarden. Deelname is gratis, enige ervaring is een pré. Wanneer het niet lukt een eigen instrument mee te nemen, kan er een instrument aanwezig zijn tijdens de workshops

Over Grenzeloze Muziek is bovenstaande podcast gemaakt. Hierin vertellen deelnemers over de waarde van het programma. ‘Dankzij Grenzeloze Muziek heb ik weer een familie’, is een veelzeggende reactie.

Meer informatie over het project of vragen over eventuele deelname:  Mees van den Bergh, Projectleider sociale projecten 
e-mail: mvandenbergh@embracenederland.nl

nl_NLDutch